Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Αθλητικά

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ 2018      
ΚΟΡΕΑ – ΕΛΛΑΔΑ, ΕΡΤ2, 15:30

Ελληνικές σειρές

«Ελα στη θέση µου», ALPHA, 20:00
Η Σύλβια απογοητεύεται από την πρώτη της συνάντηση με τον πατέρα της, ενώ η Αιμιλία σκαρφίζεται ένα σχέδιο προκειμένου να αποφύγει η Βάνα τη σύλληψη. Η Ρενάτα ψάχνει αγωνιωδώς τη Βασιλίνα και ο Λεωνίδας γίνεται για άλλη μία φορά έξαλλος με τον Θοδωρή. Ο Μίμης βρίσκει έναν ανορθόδοξο τρόπο να μιλήσει με την Ισμήνη, ενώ ο Δαμιανός καταφέρνει να στρέψει τις υποψίες για τη σπείρα εναντίον του Αχιλλέα.
«Η επιστροφή» ΑΝΤ1, 21:00
Η Δανάη περνάει μια ερωτική βραδιά με τον Θέμη και ο Μάνος με τη Φαίδρα, όμως κανένας από τους δύο δεν φαίνεται πραγματικά ερωτευμένος με το ταίρι του. Η καρδιά του Μάνου ανήκει στη Δανάη, ενώ η Δανάη προσπαθεί ακόμη να σβήσει από το μυαλό της το φιλί που αντάλλαξε με τον Μάνο εκείνο το βράδυ στην παραλία. Ο Νικήτας και ο Πέτρος παίρνουν τα αποτελέσματα του δικού τους τεστ DNA και αυτά που ανακαλύπτουν τους συγκλονίζουν. Ο Φίλιππος προσεγγίζει όλο και περισσότερο την Ελενα, που δείχνει να γοητεύεται από την ευγένεια και την προσωπικότητά του.

Ξένη ταινία

«Εκτός ορίων 2» STAR, 23:15
Ο επαγγελματίας δολοφόνος Τσεβ για μία ακόμα φορά έρχεται αντιμέτωπος με μια απίστευτη πρόκληση. Ενας μεγάλος σε ηλικία κινέζος μαφιόζος, ο Χου Ντογκ, κλέβει κυριολεκτικά την καρδιά του Τσεβ και την αντικαθιστά με μια μηχανική, η οποία λειτουργεί με μπαταρία. Για να παραμείνει ζωντανός, ο Τσεβ θα πρέπει να επαναφορτίζει εγκαίρως την καρδιά του ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί. Πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Στέιθαμ, Εϊμι Σμαρτ, Κόρεϊ Χάιμ, Εφρέν Ραμίρεζ, Μπάι Λινγκ. (ΗΠΑ, 2009, 80′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.