Νέα δρομολόγια για Κέρκυρα και Ρόδο από τη Ryanair

Οι έλληνες καταναλωτές και οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν πλέον χαμηλότερες τιμές

Δυο νέα δρομολόγια από νησιωτικούς ελληνικούς προορισμούς ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία χαμηλών ναύλων Ryanair. Τα νέα δρομολόγι ααπό την Κέρκυρα προς τη Μπολόνια, με συχνότητα 2 πτήσεις εβδομαδιαίως, και από τη Ρόδο προς τη Ρώμη Φιουμιτσίνο, επίσης με την ίδια συχνότητα θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Απρίλιο, ως μέρος τους θερινού προγράμματος για το καλοκαίρι του 2019.

Οι Έλληνες καταναλωτές και οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν πλέον χαμηλότερες τιμές και τις τελευταίες βελτιώσεις της εμπειρίας του ταξιδιού, στα πλαίσια του προγράμματος «Always Getting Better», το οποίο προβλέπει τα εξής:

Μειωμένο κόστος παραδοτέας αποσκευής – €25 x 20 κιλά και – €8 x 10 κιλά

Ryanair Rooms με 10% επιστροφή σε Travel Credit

Ryanair Transfers – περισσότερες επιλογές μεταφορών εδάφους σε συνεργασία με την Car Trawler

Ακρίβεια στις πτήσεις – 90% των πτήσεων μας θα είναι στην ώρα τους

Ανακοινώνοντας τα δυο νέα δρομολόγια, ο Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο, κ. Νικόλας Λάρδης δήλωσε την ικανοποίηση της εταιρείας για την ένταξη των πτήσεων στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2019. «Για να το γιορτάσουμε, προσφέρουμε θέσεις από 14.99 ευρώ οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της 27ης Σεπτεμβρίου για ταξίδι τον Οκτώβριο έως και τον Νοέμβριο. Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν τώρα στο www.ryanair.com

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.