Πρόταση Σαββίδη για την χορηγία της Σούπερ Λιγκ

Προσφορά πέντε εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος κατέθεσε την Τετάρτη ο Ιβάν Σαββίδης μέσω της εταιρείας του Dimera Media. Η προσφορά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ υπερβαίνει τις δύο άλλες που έχουν κατατεθεί από τον ΟΠΑΠ και την Alter Ego ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Προσφορά πέντε εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος κατέθεσε την Τετάρτη ο Ιβάν Σαββίδης μέσω της εταιρείας του Dimera Media.

Η προσφορά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ υπερβαίνει τις δύο άλλες που έχουν κατατεθεί αφού ο ΟΠΑΠ προσφέρει πρόταση με δύο εναλλακτικές:

Α) Χορηγία 4 ετών που προβλέπει 1,275 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο, 2 εκατ. ευρώ τον δεύτερο χρόνο και αποκλειστικό δικαίωμα του ΟΠΑΠ για ανανέωση δύο ετών ακόμη με 2,5 εκατ. ευρώ τον τρίτο χρόνο και 3 για τον τέταρτο. Δηλαδή στο σύνολο 8,775 εκατ. ευρώ.

Β) Χορηγία 4 ετών με κλειστό συμβόλαιο με την πρόταση να φτάνει τα 7,275 εκατ. ευρώ. 1,275 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο και από 2 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Alter Ego ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη προσφέρει 4,5 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια: 2 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο και 2,5 εκατ. ευρώ για τον δεύτερο.

Πάντως, η πρόταση της Dimera Media είναι εκτός προθεσμίας και είναι στο χέρι του συνεταιρισμού αν θα την αποδεχθεί

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.