Γεννηματά: Επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για την ανακεφαλαιοποίηση

Πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα «για να αναδειχθούν οι ευθύνες σχετικά με τον τρόπο που έγινε η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών» ανακοίνωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μετά την ενημέρωση που είχε από τη διοίκηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα «για να αναδειχθούν οι ευθύνες σχετικά με τον τρόπο που έγινε η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών» ανακοίνωσε η πρόεδρος του ΠαΣοΚ Φώφη Γεννηματά μετά την ενημέρωση που είχε από τη διοίκηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Η κ. Γεννηματά μετά τη συνάντηση επέρριψε πλήρως τις ευθύνες στην κυβέρνηση για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα.

«Από την ιδεοληψία εναντίον της ιδιωτικοποίησης των τραπεζών ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασαν στην άλλη όχθη του ξεπουλήματος τους» υποστήριξε η Φώφη Γεννηματά προσθέτοντας ότι «οι ξένοι επενδυτές, αυτοί που ο κ. Τσίπρας έλεγε κερδοσκόπους, απέκτησαν τις τράπεζες αντί πινακίου φακής».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «η κυβέρνηση υιοθέτησε κάθε απαίτηση της τρόικας και όπως διαπιστώνεται οδήγησε σε τρομακτική απώλειες των μετόχων και των καταθετών» και κατέληξε: Προκύπτουν αμείλικτα ερωτήματα και ευθύνες και θα αναληφθούν άμεσες πρωτοβουλίες για να δοθούν απαντήσεις.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.