Πίτσα Greca

YΛΙΚΑ (για 1 ταψί κουζίνας) βασική ζύμη για πίτσα 6-7 κ.σ. σάλτσα ντομάτας 50 γρ. φέτα 1 πιπεριά Φλωρίνης, ψητή, σε λωρίδες 2 κ.σ. ελιές, σε ροδέλες 3 μπάλες μοτσαρέλα, καλά στραγγισμένες, σε κύβους EKTEΛΕΣΗ Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 240°C. Στρώνουμε τη ζύμη στο ταψί και απλώνουμε τη σάλτσα ντομάτας. Μοιράζουμε από πάνω τα υπόλοιπα […]

Πίτσα Greca

YΛΙΚΑ (για 1 ταψί κουζίνας)

βασική ζύμη για πίτσα

6-7 κ.σ. σάλτσα ντομάτας

50 γρ. φέτα

1 πιπεριά Φλωρίνης, ψητή, σε λωρίδες

2 κ.σ. ελιές, σε ροδέλες

3 μπάλες μοτσαρέλα, καλά στραγγισμένες, σε κύβους

EKTEΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 240°C. Στρώνουμε τη ζύμη στο ταψί και απλώνουμε
τη σάλτσα ντομάτας. Μοιράζουμε από πάνω τα υπόλοιπα υλικά και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version