Γαστρονομία α λα ελληνικά

Προτιμάτε ριγανάδα με σκοτύρι Ιου και φύλλα παντζαριού, κρέμα από βασιλοτύρι με μουχτερόν και κύμινο ή μήπως μπέργκερ με κρέμα γραβιέρα και πίκλα πιπεριάς Φλωρίνης; Από αύριο 18 Ιουνίου, το ξενοδοχείο Τιτάνια μας καλεί στο φεστιβάλ ελληνικών γεύσεων «Μade in Greece» στο εστιατόριο Olive Garden, σε μια από τις πιο όμορφες βεράντες της Αθήνας. Οι […]

Γαστρονομία α λα ελληνικά

Προτιμάτε ριγανάδα με σκοτύρι Ιου και φύλλα παντζαριού, κρέμα από βασιλοτύρι με μουχτερόν και κύμινο ή μήπως μπέργκερ με κρέμα γραβιέρα και πίκλα πιπεριάς Φλωρίνης; Από αύριο 18 Ιουνίου, το ξενοδοχείο Τιτάνια μας καλεί στο φεστιβάλ ελληνικών γεύσεων «Μade in Greece» στο εστιατόριο Olive Garden, σε μια από τις πιο όμορφες βεράντες της Αθήνας. Οι δημιουργικές προτάσεις της κουζίνας είναι βασισμένες σε ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα. Ετσι, μπορείτε να αναζητήσετε στο μενού πιάτα όπως το ψητό μυλοκόπι με κροκέτα μπακαλιάρου, σκορδαλιά σελινόριζας με μελάνι και κρέμα παντζάρι με καρύδι και ελαιόλαδο Καλαμάτας, αλλά και ένα πρωτότυπο αρνάκι φρικασέ, δηλαδή μπουτάκι σε κενό αέρος με λαχανικά αυγολέμονο, ελαιόλαδο Καλαμάτας και «φλογέρα» αρνιού με γιαούρτι.{{{ moto }}}

Το Τιτάνια παρέχει δωρεάν στάθμευση στο parking του ξενοδοχείου για όσους επιλέγουν να δειπνήσουν στο Olive Garden.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version