Η Καίτη Ντιναπόγια φτιάχνει λικέρ με κρητική τσικουδιά, φρούτα και βότανα, χωρίς πρόσθετα αρώματα και συντηρητικά. Πολύ ωραίο το λικέρ Φασκόμηλο που πίνεται ως χωνευτικό, μετά το φαγητό ή σε ζεστό τσάι, ενώ στη μαγειρική, χρησιμοποιείται σε σάλτσες που συνοδεύουν το χοιρινό. Εξαιρετικό όμως και εκείνο με Εσπεριδοειδή και Τσίλι και το λικέρ Αμπαρόριζα. Η κυρία Ντιναπόγια φτιάχνει και σιρόπια ιδανικά για το σερβίρισμα παγωτών και γιαουρτιού αλλά και για να φτιάξουμε αναψυκτικά με ανθρακούχο νερό και πάγο. {{{ moto }}}
Λικέρ Φασκόμηλο
Η Καίτη Ντιναπόγια φτιάχνει λικέρ με κρητική τσικουδιά, φρούτα και βότανα, χωρίς πρόσθετα αρώματα και συντηρητικά. Πολύ ωραίο το λικέρ Φασκόμηλο που πίνεται ως χωνευτικό, μετά το φαγητό ή σε ζεστό τσάι, ενώ στη μαγειρική, χρησιμοποιείται σε σάλτσες που συνοδεύουν το χοιρινό. Εξαιρετικό όμως και εκείνο με Εσπεριδοειδή και Τσίλι και το λικέρ Αμπαρόριζα. Η […]

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.