Κρασί Κανένας; Γιατί όχι;

Η κρίση… τέχνας κατεργάζεται! Και μπορεί να μας κάνει φτωχότερους, αλλά σίγουρα αναπτύσσει την εφευρετικότητά μας. Όχι μόνο τη δική μας, των καταναλωτών, αλλά και των επιχειρήσεων. Ειδικά όταν δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης και της οινοπαραγωγής, δυο κλάδους που πλήττονται ιδιαίτερα. Η οινοποιία Τσάνταλη, λοιπόν, υλοποιεί αυτή την περίοδο ένα έξυπνο πρόγραμμα, με την […]

Κρασί Κανένας; Γιατί όχι;

Η κρίση… τέχνας κατεργάζεται! Και μπορεί να μας κάνει φτωχότερους, αλλά σίγουρα αναπτύσσει την εφευρετικότητά μας. Όχι μόνο τη δική μας, των καταναλωτών, αλλά και των επιχειρήσεων. Ειδικά όταν δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης και της οινοπαραγωγής, δυο κλάδους που πλήττονται ιδιαίτερα.

Η οινοποιία Τσάνταλη, λοιπόν, υλοποιεί αυτή την περίοδο ένα έξυπνο πρόγραμμα, με την ονομασία WINEnot?, που μας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εστιατόρια, ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού, σε προνομιακή τιμή, στην οποία φυσικά περιλαμβάνεται και το κρασί.

Στο διάστημα 20-24 Φεβρουαρίου το πρόγραμμα θα τρέχει στο Kitchen Bar, στη Μαρίνα Ζέας του Πειραιά. Ο σεφ Χρήστος Τζιέρας προτείνει ένα πλήρες μενού 4 πιάτων, εμπνευσμένων από τη Μεσόγειο, που συνοδεύονται από τις 3 εκδοχές του δημοφιλούς ΚΑΝΕΝΑΣ της Τσάνταλης, στην ελκυστική τιμή των 25€ το άτομο. Εμείς θα πάμε!

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version