Πώς θα μου πετύχει η ζύμη;

Οταν ψήνω πίτες μερικές φορές το φύλλο της ζύμης μου συρρικνώνεται. Πως θα μπορούσα να το αποφύγω; Ολες οι ζύμες, εκτός από τη ζύμη για τα σου, βελτιώνονται αν μείνουν σε ψυχρό περιβάλλον, για τουλάχιστον 30 λεπτά, πριν τις βάλετε στο φούρνο. Τυλίξτε τη ζύμη σας σε διάφανη μεμβράνη, όπως συμβουλεύουν όλες οι συνταγές και […]

Πώς θα μου πετύχει η ζύμη;

Οταν ψήνω πίτες μερικές φορές το φύλλο της ζύμης μου συρρικνώνεται. Πως θα μπορούσα να το αποφύγω;

Ολες οι ζύμες, εκτός από τη ζύμη για τα σου, βελτιώνονται αν μείνουν σε ψυχρό περιβάλλον, για τουλάχιστον 30 λεπτά, πριν τις βάλετε στο φούρνο. Τυλίξτε τη ζύμη σας σε διάφανη μεμβράνη, όπως συμβουλεύουν όλες οι συνταγές και βάλτε την στο ψυγείο. Ακόμα καλύτερη θα γίνει αν την ψήσετε σε προθερμασμένο φούρνο, καθώς έτσι θα γίνει τραγανότερη και πιο ανάλαφρη.

Στείλτε μας τις απορίες σας στο vimagourmet@tovima.gr

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version