Dancing with the stars Νίκησε με «Dirty Dancing» η Τζένιφερ Γκρέι

«Κανείς δεν βάζει την Μπέιμπι στη γωνία»... Με αυτή τη φράση τη γνωρίσαμε πριν από 23 χρόνια στην ταινία «Dirty Dancing» ως την έφηβη παρτνέρ του έμπειρου Πάτρικ Σουέιζ.

«Κανείς δεν βάζει την Μπέιμπι στη γωνία»… Με αυτή τη φράση τη γνωρίσαμε πριν από 23 χρόνια στην ταινία «Dirty Dancing» ως την έφηβη παρτνέρ του έμπειρου Πάτρικ Σουέιζ.

Χθες, η Τζένιφερ Γκρέι ανακηρύχθηκε νικήτρια του διαγωνισμού «Dancing with the Stars» του αμερικανικού δικτύου Abc νικώντας σε σημεία και… χορό την Μπρίστολ Πέιλιν, κόρη της Σάρα. Μάλιστα η Γκρέι απέσπασε καθαρά δεκάρια και από τους τρεις κριτές του σόου.

Η διαδικασία γνωστή: διάσημοι, στο χώρο τους, σταρ διαγωνίζονται στο χορό. Ο νικητής αναδεικνύεται από τις ψήφους των κριτών αλλά και των τηλεθεατών οι οποίοι ψηφίζουν από το σπίτι . Δεν ανακοινώθηκεπόσες ήταν οι ψήφοι του κοινού μόνο ότι «ήταν περισσότερες από κάθε άλλη φορά».

Το «Dancing with the stars» προβάλλεται στην Αμερική για 11η σεζόν και η τηλεθέαση που σημειώνει, αφήνει παραπάνω από ικανοποιημένους τους υπεύθυνους του καναλιού.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.