ΠΑΝΟΣ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Από τον «Λάκη τον γλυκούλη»

- Σου αρέσει να παρακολουθείς τηλεόραση; «Οταν είμαι στο σπίτι,σαφώς και βλέπω.Αλλωστε βλέπω λόγω δουλειάς για να έχω σφαιρική εικόνα.Ευτυχώς δεν βλέπω πάρα πολύ». - Γιατί ευτυχώς; «Γιατί αν καθόμουν να βλέπω όλα τα σίριαλ θα σήμαινε ότι δεν παίζω σε κανένα!». - Τι παρακολουθείς φανατικά; «Είμαι φαν της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής του Βαγγέλη Παπαδόπουλου με τα ανεξιχνίαστα εγκλήματα». - Εχεις λοιπόν το αστυνομικό δαιμόνιο...

ΠΑΝΟΣ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  Από τον «Λάκη τον γλυκούλη»

– Σου αρέσει να παρακολουθείς τηλεόραση; «Οταν είμαι στο σπίτι,σαφώς και βλέπω.Αλλωστε βλέπω λόγω δουλειάς για να έχω σφαιρική εικόνα.Ευτυχώς δεν βλέπω πάρα πολύ». – Γιατί ευτυχώς; «Γιατί αν καθόμουν να βλέπω όλα τα σίριαλ θα σήμαινε ότι δεν παίζω σε κανένα!».

– Τι παρακολουθείς φανατικά; «Είμαι φαν της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής του Βαγγέλη Παπαδόπουλου με τα ανεξιχνίαστα εγκλήματα».

– Εχεις λοιπόν το αστυνομικό δαιμόνιο… «Ναι! Την ώρα που παρακολουθώ διαπιστώνω ότι μπαίνω στη διαδικασία να ψάξω, να σκεφθώ τι μπορεί να έχει γίνει».

– Μήπως τελικά δεν ήθελες να γίνεις ηθοποιός; «Οοοχι, σε καμία των περιπτώσεων. Βέβαια ο αδελφός μου είναι αστυνομικός…».

– Το έχετε λοιπόν το γονίδιο. Μήπως να έπαιζες τον Πουαρό;

«Γιατί όχι; Τρελαινόμουν για τη σειρά “Αστυνόμος Μπέκας” με τον Σταύρο Ξενίδη. Πιο παλιά, θα μαρτυρήσω και την ηλικία μου, μου άρεσε να βλέπω το “Ταξίδι”, που και πάλι υπήρχε μυστήριο. Για να σε πάω και πιο παλιά,έβλεπα τον “Ανθρωπο δίχως πρόσωπο”! Τι θυμήθηκα τώρα!».

– Μήπως έπρεπε να παίζεις στο « L.Α.Ρ.D. » και όχι στον « Λάκη τον γλυκούλη »;

«Μπα, μια χαρά είμαι». – Τον εαυτό σου τον βλέπεις στους ρόλους που ερμηνεύεις;

«Ναι,και αν έχω δουλειά,το γράφω.Θέλω να δω και τα λάθη μου». – Είσαι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπεις; «Οχι πάντα». – Ποιο είναι το πιο συχνό σφάλμα; «Κάθε φορά είναι και κάτι διαφορετικό.Π.χ.,τώρα που ο ρόλος μου πάει λίγο στον ηλίθιο,στον χαζό,βλέπω τα γουρλωμένα μάτια μου να έχουν μια αγωνία λίγο παραπάνω.Νιώθω ότι έχω λίγο αργό ρυθμό».

– Η αρνητική κριτική για τον « Λάκη τον γλυκούλη » σε ενοχλεί;

«Νομίζω ότι στην Ελλάδα κάθε φορά που γίνεται μια σειρά και έχει καλή τηλεθέαση πάντα ψάχνουμε να βρούμε ψεγάδια, τρόπο να το μειώσουμε.

Δεν είπα ότι παίζουμε κάποιο κλασικό έργο.Μια καθημερινή ιστορία είναι.Οι γνωστοί μας άλλα μας λένε και άλλα γράφουν οι κριτικοί.Δεν θα πήγαινε μια δουλειά τόσο καλά αν ήταν χάλια. Για μένα αυτή η σειρά βγάζει μια αλήθεια. Και αυτό είναι που αρέσει στον κόσμο».

– Στη σειρά προδίδεις τον καλύτερό σου φίλο. Στην προσωπική ζωή σου θα το έκανες; «Νομίζω ότι την καλύτερη απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα την έδιναν οι άνθρωποι που είναι εκτός δουλειάς, οι φίλοι μας».

– Εσένα σε έχουν προδώσει φίλοι;

«Ναι, ναι, ναι, ναι, ναι». – Πολλά « ναι ».

Αυτό σημαίνει πολλά πρόσωπα ή έντονη προδοσία; «Είναι δύο-τρία πρόσωπα που πίστευα πραγματικά στη φιλία τους και προδόθηκα».

– Ο Πάνος είναι…

«…απλό παιδί. Και δεν το λέω με ύφος Νίκου Ξανθόπουλου».

(agrammeli@tovima.gr)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version