Με εξαιρετική θέα αφού αφ’ υψηλού βλέπεις όλη την Αθήνα, σε υποδέχεται το εστιατόριο. Αφ’ υψηλού όμως δεν αντιμετωπίζεται ο πελάτης, μια και το σέρβις είναι επαγγελματικό και γρήγορο, χωρίς περιττές, άσκοπες οικειότητες.
Ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου, παρά το νεαρό της ηλικίας του, μαγειρεύει με γνώση και γαλλικές τεχνικές πιάτα «πολυεθνικής» κατεύθυνσης, με την Ελλάδα να εμφανίζεται σε αρκετά από αυτά. Από τα δυνατά του το φουαγκρά, το καπνιστό χέλι με πουρέ παντζαριού και σάλτσα εσπεριδοειδών, ο τόνος με τη ζεστή σαλάτα αβοκάντο, τσορίθο και γουασάμπι, το μοσχαρίσιο διάφραγμα με σάλτσα πόρτο και ταπιόκας, τα μοσχαρίσια μάγουλα.
Ενας σεφ αφοσιωμένος, που αξίζει να παρακολουθήσουμε την πορεία και την εξέλιξή του.
Δεν τρελάθηκα: Με τη λίστα των κρασιών, όπου το λευκό του Κατσαρού είχε τιμή υψηλότερη από το κόκκινο και άλλες αστοχίες μαζί με τιμές μάλλον υψηλές. Μας είπαν, ωστόσο, ότι θα αλλάξει σύντομα, οπότε θα επανέλθουμε.
Πληρώνεις: Για τα πρώτα € 16- € 22, για τις σαλάτες € 12- € 15, για τα κύρια € 18- € 28.