Τραγικό δυστύχημα με τρεις νεκρούς σημειώθηκε στο δρόμο Λιβαδειάς-Θήβας στη διασταύρωση των Βαγίων, όταν βυτιοφόρο έπεσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους πάνω σε τρακτέρ.

Οι οδηγοί των δύο οχημάτων σκοτώθηκαν, ενώ ένα ακόμη άτομο που σταμάτησε για να βοηθήσει παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσει κι εκείνο τη ζωή του.

Το τρακτέρ που οδηγούσε ένας άνδρας από τα Βάγια, κινούνταν στον δρόμο Λιβαδειάς Θήβας, όταν για άγνωστο λόγο έπεσε πάνω του βυτιοφόρο, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να βγουν εκτός δρόμου και οι δύο οδηγοί να χάσουν τη ζωή τους.

Λίγο αργότερα η τραγωδία συνεχίστηκε όταν ένα ακόμη άτομο που σταμάτησε για να δει τι συνέβη, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Επιπλέον, μόλις εξακόσια μέτρα από τον τόπο του δυστυχήματος, στις 7.45 άλλο ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 40χρονο αστυνομικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, ο οποίος, μαζί με άλλους αστυνομικούς, είχε αναλάβει την εκτροπή των οχημάτων που κινούνταν προς Λιβαδειά.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών και στη συνέχεια σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Από το Τμήμα Τροχαίας Θηβών διενεργείται προανάκριση για να προσδιοριστούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες προκλήθηκαν τα τρία αυτά τροχαία.