Ενας φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας και μία ημερίδα μας θυμίζουν ότι υπάρχουν παιδιά που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη από το ενδιαφέρον μας. Παιδιά, όπως αυτά του Συλλόγου «Φλόγα». Σε αυτές τις αθώες ψυχές που πάσχουν από καρκίνο είναι ακριβώς αφιερωμένο αυτό το σαββατοκύριακο.

Ενα διήμερο αγάπης που θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 6 μμ, από τη σέντρα του Εθνικού Σταδίου Πτολεμαϊδας: εκεί, θα βρίσκονται οι Βασίλης Χατζηπαναγής, Γιώργος Κούδας, Κούλης Αποστολίδης καθώς και άλλοι θρυλικοί εκπρόσωποι του ποδοσφαίρου. Για να συμμετάσχουν σε έναν φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί ανάμεσα στους Βετεράνους Ποδοσφαιριστές Θεσσαλονίκης και στην ομάδα της «Φλόγας». Αλλά και για να φανερώσουν ότι είναι πάντα παρών στον πιο σημαντικό αγώνα, αυτόν της στήριξης των παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια. Τις τάξεις της «Φλόγας» θα τιμήσουν επίσης με τη συμμετοχή τους παλαίμαχοι ποδοσφαριστές της Εορδαίας αλλά και οι βουλευτές Γιώργος Κασαπίδης και Αλέκος Αθανασιάδης. Μετά τον αγώνα, θα ακολουθήσει συναυλία με μουσικά συγκροτήματα από την περιοχή της Εορδαίας.

Το διήμερο αγάπης, θα ολοκληρωθεί την επόμενη ημέρα, Κυριακή 29 Μαΐου, με την ημερίδα «Ενημέρωση και στήριξη για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας». Μια ακόμη πράξη αγάπης που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Εορδαίας σε συνεργασία με τη «Φλόγα» (Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, ώρα 12 μμ).

Ας στηρίξουμε όλοι λοιπόν τα παιδιά της «Φλόγας», όχι μόνο αυτό το σαββατοκύριακο, αλλά και κάθε ημέρα. Πώς; Περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.floga.org.gr και στο τηλέφωνο: 210 7485000