Στην Επιτροπή Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες, θα βρεθεί την Τρίτη 10 Ιουλίου ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης

Εκεί, ο κ. Χαρίτσης, θα παρουσιάσει τις παρεμβάσεις που έχει κάνει η ελληνική κυβέρνηση για την αποτελεσματική αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων, για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και την αντιμετώπιση των πραγματικών αναπτυξιακών και κοινωνικών αναγκών της χώρας, ενώ στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με την επίτροπο για θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης, Κορίνα Κρέτσου.

Ο αναπληρωτής υπουργός βρίσκεται από σήμερα στη βελγική πόλη, προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Βελγίου με θέμα «Οι προκλήσεις μετά την έξοδο από τα μνημόνια: Η αναπτυξιακή προοπτική της Ελλάδας».

Στο περιθώριο των συναντήσεων του στις Βρυξέλλες, ο κ. Χαρίτσης θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη και τους ευρωβουλευτές, Κωνσταντίνα Κούνεβα και Στέλιο Κούλογλου.