Λίγο αφότου ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Γιάννη Ολιζιέρσκυ η Ελεονώρα Μελέτη πάντα μέσα από την εκπομπή της, χαλαρή, άνετη, υπεράνω, αναφέρθηκε στη νέα σχέση του πρώην συντρόφου της με τη σχεδιάστρια Σήλια Δραγούνη. Αποκαλύπτοντας ότι τα κείμενα του σχετικού ρεπορτάζ τα είχε γράψει η ίδια, καθώς οι πληροφορίες «είναι εκ των έσω. Με τον Γιάννη μιλάμε σχεδόν καθημερινά, ξέρω τα πάντα για την προσωπική του ζωή». Και συμπληρώνοντας, με τη… διακριτικότητα, τη λεπτότητα και το τακτ που τη χαρακτηρίζουν: «Επειδή το έχω πει και στον ίδιο, θα το πω και στην κάμερα. Οταν έχει προϋπάρξει πολυετής φιλική σχέση (ο Γιάννης και η Σήλια είναι φίλοι από παλιά) ο έρωτάς που μπορεί να προκύψει δεν είναι ο έρωτας που χρειάζεσαι. Κι εγώ για τον Γιάννη θα ήθελα έναν έρωτα κεραυνοβόλο, ένα έρωτα που θα του ταράξει τα νερά».

Εγώ πάλι εκείνο που θα ήθελα είναι να μάθω τι σκέφτεται η Σήλια για τη γλυκιά Ελεονώρα μετά το «άδειασμα» που της επιφύλαξε η δεύτερη από τη συχνότητα του Star. Θα ήθελα, τέλος, να ρωτήσω την Ελεονώρα: στο σπίτι της δεν την έχουν μάθει πως όταν συζητάς για τα προσωπικά σου ή για τα προσωπικά ανθρώπων του περιβάλλοντός σου, το κάνεις, για λόγους στοιχειώδους αξιοπρέπειας, πίσω από κλειστές πόρτες και όχι μπροστά σε ανοιχτές κάμερες; Αν ορισμένες και ορισμένοι έχουν εθιστεί στο να εκθέτουν τις ζωές τους ας σεβαστούν τις ζωές των άλλων. Γιατί ακόμα και αν πληρώνεσαι για να κουτσομπολεύεις, πάντα υπάρχουν όρια.

ΥΓ. Μιας και αναφερόμαστε στις ζωές των άλλων, παρ΄ότι η Ελενα Παπαρίζου δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το φημολογούμενο χωρισμό της με τον Τόνι Μαυρίδη, τα πάνελ οργιάζουν με αποκαλύψεις, με σχόλια, με εντελώς ανεπιβεβαίωτα ρεπορτάζ. Ηρθε η ώρα να πληρώσει και η δημοφιλής τραγουδίστρια την επωνυμία της…