ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΝΕΡΙΤ, 19.45
Ο τρίτος ημιτελικός μεταξύ των δύο κορυφαίων ελληνικών ομάδων για την ανάδειξη του πρωταθλητή θα διεξαχθεί στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Μαρούσι.

ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Μ.Α.Μ.
Alpha, 23.00
Η Ναταλία Δραγούμη συναντά τη Μαίρη Συνατσάκη και μπαίνουν μαζί στην κουζίνα. Μαγειρική και συζήτηση, αναδρομή στα παιδικά χρόνια και γεύσεις που θυμίζουν έντονα… μαμά είναι τα συστατικά αυτής της ιδιαίτερης μαγειρικής εκπομπής.

ΞΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

«Η αρπαγή»
(Taken)
Star, 22.00
Ενας πρώην κυβερνητικός πράκτορας (Λίαμ Νίσον) είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει τα ίχνη της απαχθείσης στο Παρίσι κόρης του. Εχει λιγότερες από 48 ώρες στη διάθεσή του. Ασταμάτητης δράσης περιπέτεια, με τον ιρλανδό ηθοποιό σε έναν μάλλον ασυνήθιστα δυναμικό ρόλο για τη φιλμογραφία του. Περιέργως αυτό το b movie έσπασε ταμεία σε όλον τον κόσμο, γι’ αυτό και απέκτησε συνέχεια –πολύ κατώτερή του. (ΗΠΑ / Γαλλία / Αγγλία, 2008, 86′)
«Η σκοτεινή πλευρά της»
(Everybody wins)
NEPIT, 22.15
Ενας ιδιωτικός ντετέκτιβ (Νικ Νόλτε) προσλαμβάνεται από μια αινιγματική κοπέλα (Ντέμπρα Γουίνγκερ) για να βρει τον πραγματικό ένοχο μιας δολοφονίας και να αθωωθεί αυτός που λανθασμένα κατηγορείται. Μείγμα φιλμ νουάρ και ψυχοδράματος που, παρά την υπογραφή του Αρθουρ Μίλερ στο σενάριο και του έμπειρου Κάρελ Ράιζ στη σκηνοθεσία, είναι εξαιρετικά θολό και καταλήγει σε γρίφο που δεν ενδιαφέρει τελικά κανέναν. (ΗΠΑ, 1989, 94′)

HeliosPlus