Η GE επενδύει στις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες παγκοσμίως και αναζητεί πρωτοπόρες λύσεις στους τομείς της Yγείας (GE Healthcare), της Eνέργειας (GE Power & Water), των Μεταφορών (GE Transportation, Aviation), του Finance, αλλά και σε πολλούς άλλους. Διαθέτοντας από ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και φαρμακευτικά σκευάσματα ως υπηρεσίες συντήρησης σταθμών παραγωγής ενέργειας, η GE καταρτίζεται από ανθρώπους με υψηλή τεχνογνωσία, εμπειρία και θέληση για μάθηση.
Θεωρώντας την ανάπτυξη των εργαζομένων της «κλειδί» στην εξέλιξή της, η GE εφοδιάζει τους εργαζομένους με συνέπεια με τα απαραίτητα εργαλεία, παρέχοντας εκπαιδεύσεις εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ λειτουργεί σύστημα ηλεκτρονικών μαθημάτων (σε συνεργασία με το Harvard) και παρέχει προγράμματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των εργαζομένων. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια από τα προγράμματα, όπως ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων, τεχνικών δεξιοτήτων, μάρκετινγκ, προϊοντικές εκπαιδεύσεις, εκπαιδεύσεις για την παροχή πρώτων βοηθειών, coaching sessions και mentoring για όλους τους διευθυντές, αξιολόγηση 360°, προγράμματα shadowing διευθυντών «One day in the life of…» και πολλά άλλα.
Η GE αναγνωρίζει ότι αν δεν υπάρχει ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής ζωής των ανθρώπων της εκείνοι δεν θα είναι ευτυχισμένοι και δεν θα μπορούν να αποδώσουν σωστά. Στο πλαίσιο αυτό παρέχει σε όλους τους εργαζομένους της, καθώς και σε όλα τα μέλη της οικογένειάς τους, ετήσια συνδρομή 300 ευρώ σε όποιο γυμναστήριο επιθυμούν, ενώ μέσα από το Intranet της εταιρείας οι εργαζόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για μια σειρά θέματα που αφορούν την υγεία και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Επιπροσθέτως, προσφάτως η εταιρεία αφιέρωσε μία ημέρα στην αποτελεσματική διαχείριση του στρες με μαθήματα yoga και χορού. Η εταιρεία, μεταξύ άλλων, παρέχει στους εργαζομένους της δώρα για τα παιδιά τους στις γιορτές, δώρα γάμου, γέννησης και βάπτισης, καθώς και επιπλέον ημέρες άδειας σε περίπτωση ανάγκης. Αξιέπαινη είναι επίσης η χορήγηση υποτροφιών €3.000 σε παιδιά εργαζομένων και συνταξιούχων ώστε να καλυφθεί το πρώτο έτος σπουδών τους στην ανώτατη εκπαίδευση.
Οι εταιρικοί εορτασμοί πάντοτε βρίσκουν θέση μέσα στην εταιρεία, καθώς ενισχύουν την ομαδικότητα και το φιλικό εργασιακό κλίμα. Τα Χριστούγεννα πραγματοποιείται καθιερωμένη έξοδος των εργαζομένων και παιδική γιορτή, ενώ στην Κοπή της Πίτας εκτός γραφείου κληρώνονται διάφορα μεγάλα και μικρά δώρα. Παράλληλα, διοργανώνονται εσωτερικοί διαγωνισμοί, όπως για παράδειγμα ζαχαροπλαστικής, όπου συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι και ο καλύτερος «ζαχαροπλάστης» παίρνει δώρο από την εταιρεία. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το 2012 η εταιρεία συμμετείχε στο 3ο πρωτάθλημα μπάσκετ και σε εταιρικούς αθλητικούς αγώνες.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ