«Δεν μου αρέσει καθόλου το μιούζικαλ»

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί ως Μάμα Μόρτον στο «Σικάγο» του Μπομπ Φος, αλλά δεν διστάζει να προβάλει τις ενστάσεις της για το είδος

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποφάσισε εφέτος να δοκιμαστεί σε ένα είδος που δεν είχε ξανακάνει, το μιούζικαλ. Είναι η Μάμα Μόρτον στο «Σικάγο» που ανεβάζει ο Γιάννης Κακλέας στο Ολύμπια. Ισως γιατί, όπως λέει, «μεγαλώνοντας πρέπει να κάνει κανείς τα πράγματα που αποφεύγει, για να μη γερνάει ούτε υποκριτικά ούτε σαν άνθρωπος».

Εμπειρη ηθοποιός, με κωμική φλέβα και φωνητικές δυνατότητες, μετρά στο ενεργητικό της επιτυχίες στο σανίδι και στη μικρή οθόνη. «Για να πω την αλήθεια, το μιούζικαλ είναι ένα είδος που δεν μου αρέσει καθόλου, με την έννοια ότι δεν θα το διάλεγα ως πρώτη μου προτεραιότητα – ούτε ως θεατής. Παρ’ όλο που τους ηθοποιούς που κάνουν μιούζικαλ, ειδικά στο εξωτερικό, τους θαυμάζω πάρα πολύ, έχουν τρομερά εφόδια. Αλλά ακριβώς επειδή δεν με ακουμπάει ιδιαίτερα, θεώρησα ότι είναι μια ευκαιρία να το γνωρίσω. Γιατί αν δεν πας προς τα μπρος, πας προς τα πίσω. Στάσιμος δεν μένεις ποτέ».

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη συνδρομή;Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.