ΟΠΕΚΕΠΕ – Φαραντούρης: Οι ανυπολόγιστες συνέπειες του σκανδάλου

«Ένας πρωθυπουργός με αξιοπρέπεια προσφεύγει στη λαϊκή ετυμηγορία» ανέφερε ο Νικόλας Φαραντούρης μετρώντας ένα προς ένα όλα όσα το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ προκαλεί.

ΟΠΕΚΕΠΕ – Φαραντούρης: Οι ανυπολόγιστες συνέπειες του σκανδάλου

«Ανυπολόγιστη» χαρακτήρισε τη ζημιά για την Ελλάδα ευρωβουλευτής Νικόλας Φαραντούρης, που ταυτόχρονα τελεί μέλος της Επιτροπής Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σχολιάζοντας στο MEGA τις σαρωτικές εξελίξεις του σκανδάλου με τον ΟΠΕΚΕ.

Όπως εξήγησε σχετικά ο Κεφαλλονίτης καθηγητής «η ζημιά για την χώρα δεν είναι μόνο το πρόστιμο 500 εκατ. ευρώ». Μετά το βαρύ χρηματικό τίμημα έρχονται «η ανυποληψία στο εξωτερικό, το τρωθέν κύρος της χώρας μας και η ακύρωση των προσπαθειών μας». Στο ίδιο γκρουπ συνεπειών ανήκουν, σύμφωνα με τον ίδιο, «η εκπόρνευση και ο εκμαυλισμός της κοινωνίας, ο νεποτισμός και οι πελατειακές σχέσεις».

«Όταν αποκαλύπτεται τέτοιο δίκτυο, ένας πρωθυπουργός με αξιοπρέπεια προσφεύγει στη λαϊκή ετυμηγορία. Δεν κρύβεται πίσω από τους ‘φραπέδες’ και τους ‘χασάπηδες’», κατέληξε ο Νικόλας Φαραντούρης, συντασσόμενος με την άποψη της άμεσης προσφυγής στις εθνικές κάλπες.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version