Χαλκιδική: Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού δύο αγνοούμενων που έκαναν σανίδα θαλάσσης

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές στη Χαλκιδική όταν οι δύο αλλοδαπές βρέθηκαν σε δυσχερή θέση εν μέσω θαλασσοταραχής στην περιοχή της Βουρβουρούς, στη Σιθωνία.

Χαλκιδική: Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού δύο αγνοούμενων που έκαναν σανίδα θαλάσσης

Συναγερμός έχει σημάνει στη Χαλκιδική, στην περιοχή της Βουρβουρούς, για τον εντοπισμό δύο αγνοούμενων γυναικών που έκαναν σανίδα θαλάσσης στη Βουρβουρού Σιθωνίας εν μέσω ισχυρών ανέμων.

Το Λιμενικό έλαβε κλήση τα μεσάνυχτα και ενημερώθηκε πως αγνοούνται δύο άτομα που έκαναν SUP (σανίδα όρθιας κωπηλασίας) και είναι πιθανότατα αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησαν από την παραλία Φάβα. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες με ένα σκάφος του ΛΣ αλλά και ιδιωτικά σκάφη, οι οποίες παραμένουν άκαρπες έως και τώρα.

Μάλιστα, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ανακοίνωσε νωρίτερα ότι «μετά από αίτημα του Λιμενικού Σώματος έχει κινητοποιηθεί και το διασωστικό σκάφος Rescue 3 της ΕΟΔ Χαλκιδικής, με 5μελές πλήρωμα για συνδρομή στις έρευνες».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version