Κέντρικ Ναν: Τιμωρία από την Euroleague στον Αμερικάνο του Παναθηναϊκού

Χάνει το ματς με την Εφές ο Κέντρικ Ναν, αν δεν εκπέσει η ποινή του αποκλεισμού για μία αγωνιστική που του επιβλήθηκε για τη συμπεριφορά του κόντρα στην Παρτίζαν.

Κέντρικ Ναν: Τιμωρία από την Euroleague στον Αμερικάνο του Παναθηναϊκού

Με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής τιμωρήθηκε ο Κέντρικ Ναν για την αποβολή του στον πρόσφατο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Παρτίζαν.

Ο αρχισκόρερ του «τριφυλλιού» στην Euroleague είχε μια έκρηξη στο φινάλε του ματς και αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές. Το πειθαρχικό όργανο εξέτασε το ζήτημα και δεν άφησε ατιμώρητο τον Αμερικάνο γκαρντ για «έλλειψη σεβασμού» σ’ έναν εκ των διαιτητών. Παράλληλα του επέβαλε πρόστιμο 5000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα έφεσης. Αν δεν προκύψει οποιαδήποτε ανατροπή ως την προσεχή Παρασκευή, ο Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Έφες (13/12, 19:30).

Ο πρώην NBAer ήταν έξαλλος κι αυτός που φρόντισε να τον ηρεμήσει ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version