Άρης : Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μποχωρίδης

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο αρχηγός του Άρη Λευτέρης Μποχωρίδης δεν υπέστη τελικά κάταγμα

Άρης : Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μποχωρίδης

Καθησυχαστικά ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου για τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο Έλληνας γκαρντ είχε τραυματιστεί στην εκτός αναμέτρηση με τον Χολαργό και υποβλήθηκε σε εξετάσεις υπό την επίβλεψη του γιατρού του Άρη, Νίκου Κουκουλιά, προκείμενου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο αρχηγός του Άρη δεν υπέστη τελικά κάταγμα, στο πέλμα του αριστερού του ποδιού. Ο παίκτης ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να καταφέρει να αγωνιστεί στην κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση με την Κύμη (13/4, 15:45).

Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση. Ο Γιάννης Καστρίτης, πάντως, δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του Μποχωρίδη, αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version