Αvis: Ενοικίαση φορτηγών Ι.Χ. με τις καλύτερες τιμές!

H Αvis κάνει τη μεταφορά ή τη μετακόμιση ακόμη πιο εύκολη χάρη στην υπηρεσία Avis Van Rental.

H Αvis κάνει τη μεταφορά ή τη μετακόμιση ακόμη πιο εύκολη χάρη στην υπηρεσία Avis Van Rental.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία Van Rental της Avis δίνει τη λύση για τη μετακόμιση, τη μεταφορά ή τη μετακίνηση αντικειμένων, με ένα ελαφρύ επαγγελματικό όχημα που μπορείτε να ενοικιάσετε ακόμα και για μια ημέρα. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Πάτρα. Μπορείτε να επιλέξετε Van από έναν στόλο 3 διαφορετικών κατηγοριών, προγραμματίζοντας τη δουλειά σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Η κράτηση μπορεί να γίνει online στο www.avis.gr ή τηλεφωνικά επικοινωνώντας με το 210 6879800, ενώ παράλληλα δεν απαιτείται επαγγελματικό δίπλωμα για την οδήγησή τους.

Η Avis, με ένα ευρύ δίκτυο από 80 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα, έρχεται να συμπληρώσει τις υπηρεσίες Rent a Car, Μακροχρόνιες Μισθώσεις-Leasing και Πωλήσεις Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων, με την υπηρεσία ενοικίασης φορτηγών Ι.Χ. «Αvis Van Rental».
Για μία ακόμα φορά, η Avis αποδεικνύει στην πράξη τη δέσμευσή της για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών που στοχεύουν στην άρτια εξυπηρέτηση των σύγχρονων και συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών των πελατών της.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.