Εκτος Εθνικής μπάσκετ ο Κώστας Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα συμμετάσχει στη φετινή προσπάθεια της Εθνικής ανδρών στο Προολυμπιακό τουρνουά, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία μπάσκετ, λόγω τραυματισμού. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε, έδειξαν ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα στον αστράγαλο. Ο Φώτης Κατσικάρης όπως διευκρινίστηκε δεν θα τον αντικαταστήσει με άλλο παίκτη.

Εκτος Εθνικής μπάσκετ ο Κώστας Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα συμμετάσχει στη φετινή προσπάθεια της Εθνικής ανδρών στο Προολυμπιακό τουρνουά, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία μπάσκετ, λόγω τραυματισμού.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε, έδειξαν ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα στον αστράγαλο.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Κατόπιν της σχετικής ενημέρωσης που υπήρξε προς της ΕΟΚ και τον προπονητή της Εθνικής, Φώτη Κατσικάρη, αποφασίστηκε η οριστική του απουσία και έτσι οι παίκτες που έχουν κληθεί για την προετοιμασία θα παραμείνουν 15».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version