Ευφραίνει καρδίαν

Ενα τριήμερο μουσικό φεστιβάλ με τίτλο «Η μουσική συναντά το κρασί» διοργανώνεται στο Κτήμα Γ. Κοκοτού, από τις 19 ως τις 21 Ιουνίου. Στον όμορφο χώρο του κτήματος, όπου παράγονται τα γνωστά κρασιά, γνωστοί καλλιτένχες θα ταξιδέψουν το κοινό στους δρόμους της καλής μουσικής.

Ετσι,την Πέμπτη 19 Ιουνίου, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων αφηγείται τις μελωδικές ιστορίες του από την Κρήτη, ερμηνεύοντας αποσπάσματα από τον Ερωτόκριτο, μιλώντας για το χρώμα της αγάπης και άλλα πολλά.

Την Παρασκευή 20 Ιουνίου, οι σολίστες Χρίστος Παπαγεωργίου στο πιάνο και Χρήστος Ζερμπίνος στο ακορντεόν χαράζουν μία μουσική διαδρομή στο χρόνο, με αγαπημένα έργα από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο, το τραγούδι και την κλασσική δημιουργία.

Στις 21 Ιουνίου, η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής θα γιορταστεί στο Κτήμα Κοκοτού με δύο εκδηλώσεις, για μικρούς και μεγάλους. Το μεσημέρι, οι Burger Project θα στήσουν μία διαδραστική, εκπαιδευτική, μουσική παράσταση για παιδιά κάθε ηλικίας με τίτλο «Μαμά θα κάνω μπάντα», ενώ το ίδιο βράδυ, το Quinteto TANGartO, παρέα με τη φωνή της Μόρφως Τσαϊρέλη και τους χορευτές Ευγενία Μαλτέζου και Αλέξη Παπαστεφανάτο, μυούν το κοινό στον μαγικό κόσμο του αργεντίνικου τάνγκο.

Για όλες τις μέρες του φεστιβάλ το catering La Chocolatière θα σερβίρει φαγητό και κρασί. Μέρος των εσόδων από το μουσικό φεστιβάλ θα διατεθεί υπέρ του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός», το οποίο στοχεύει στη μέγιστη αξιοποίηση πλεονάσματος αγαθών και δωρεάν υπηρεσιών από εταιρείες και ιδιώτες, για την κάλυψη αναγκών φορέων κοινωνικής ωφελείας.

To Πρόγραμμα του Φεστιβάλ

Πέμπτη 19/06 – Ωρα: 8 μ.μ. (Τιμή εισιτηρίου: 16ευρώ)

Λουδοβίκος των Ανωγείων

Παρασκευή 20/06 – Ωρα: 8 μ.μ. (Τιμή εισιτηρίου: 16ευρώ)

ΧρίστοςΠαπαγεωργίου στο πιάνο και Χρήστος Ζερμπίνος στο ακορντεόν

Σάββατο 21/06 – Ωρα: 12π.μ. (Τιμή εισιτηρίου: 10ευρώ)

«Μαμά, θακάνωμπάντα» με τουςBurgerProject

Σάββατο 21/06 – Ωρα: 8 μ.. (Τιμή εισιτηρίου: 18ευρώ)

Quinteto TANGartO, Μόρφω Τσαϊρέλη με τους χορευτές Ευγενία Μαλτέζου και Αλέξη Παπαστεφανάτο

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στα: 6948 509 580 και 6946 068 010.

Για κρατήσεις μέσω internet: www.viva.gr

Εισιτήρια διατίθενται στα σημεία: Ιανός, Public, Παπασωτηρίου

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.