Σαφή και κατηγορηματική προειδοποίηση προς την κυβέρνηση έστειλε ο βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Μ. Κασσής ότι αν δεν επανέλθει στο πολυνομοσχέδιο η διατύπωση για την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του γάλακτος που είχε συμφωνηθεί με βάση την πρόταση Τσαυτάρη, τότε εκείνος θα καταψηφίσει.
«Αν δεν κατατεθεί η πρόταση Τσαυτάρη να είστε σίγουροι ότι εγώ δεν θα το ψηφίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Κάνατε το μεγάλο λάθος. Εκβιαστικά τα βάλατε στο πρώτο άρθρο που περιλαμβάνεται η ρύθμιση για το πλεόνασμα για να μην πούμε εμείς οι βουλευτές όχι».
«Εγώ θα πω ΄΄όχι΄΄ γιατί αισθάνομαι κοροϊδία να μην αποτυπώνεται αυτό που συμφωνήθηκε. Δεν ξέρω τι σας ανάγκασε να φέρνετε αυτές τις ρυθμίσεις», είπε ο κ. Κασσής κατηγορώντας τους εμπλεκόμενους ότι «το μόνο που είδατε είναι το πώς θα επιμηκύνετε τις μέρες της διάρκειας του γάλακτος για να μπορούν όλοι οι ξένοι οίκοι να φέρνουν γάλα στην Ελλάδα». «Δεν ακούτε κανέναν ούτε τους παραγωγικούς φορείς», κατέληξε.
