Παχατουρίδης: Η υποψηφιότητά μου θα είναι αντιμνημονιακή

Μετά το «γαλάζιο» εμφύλιο για το Δήμο Αθηναίων, νέα εμπλοκή προέκυψε για τη ΝΔ, αυτή τη φορά στην Περιφέρεια Αττικής. Ο δήμαρχος Περιστερίου Αντρέας Παχατουρίδης, τον οποίο πληροφορίες ήθελαν ως τον εκλεκτό της Συγγρού για την Περιφέρεια Αττικής, δήλωσε ότι ενδεχόμενη υποψηφιότητά του θα είναι ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική και -κυρίως- αντιμνημονιακή.

Παχατουρίδης: Η υποψηφιότητά μου θα είναι αντιμνημονιακή

Μετά το «γαλάζιο» εμφύλιο για το Δήμο Αθηναίων, νέα εμπλοκή προέκυψε για τη ΝΔ, αυτή τη φορά στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο δήμαρχος Περιστερίου Αντρέας Παχατουρίδης, τον οποίο πληροφορίες ήθελαν ως τον εκλεκτό της Συγγρού για την Περιφέρεια Αττικής, δήλωσε στον ΣΚΑΙ ότι ενδεχόμενη υποψηφιότητά του θα είναι ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική και -κυρίως- αντιμνημονιακή.

Όπως τόνισε, ο επί σειρά ετών δήμαρχος Περιστερίου: «Ακούω το θυμό του πολίτη και δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια».

Προς το παρόν, ο κ. Παχατουρίδης δεν έχει ανακοινώσει υποψηφιότητα και αναμένεται να λάβει τις τελικές του αποφάσεις τις προσεχείς ημέρες.

Πληροφορίες θέλουν τον δήμαρχο Περιστερίου να έχει μετρηθεί σε δημοσκοπήσεις και να έχει καταγράψει ψηλά ποσοστά δημοφιλίας.

Κατόπιν των δηλώσεών του περί «αντιμνημονιακής υποψηφιότητας» το σενάριο να έχει την υποστήριξη της ΝΔ φαίνεται άκρως απίθανο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version