Από το 1952 το γνωστό µπουγατσατζίδικο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης διατηρεί αµείωτη την ποιότητα και την πελατεία του προσφέροντας στον µικρό, αλλά φιλόξενο χώρο του κάθε λογής µπουγάτσα: αλµυρή µε τυρί, σπανακότυρο ή κιµά, γλυκιά µε κρέµα ή µε σοκολάτα κουβερτούρα και γάλακτος.
Ο Γιώργος Πρατσινάκης, ο σηµερινός ιδιοκτήτης, έχοντας παραλάβει τη σκυτάλη από τον πατέρα του Ζαχαρία, φρόντισε να διευρύνει την οικογενειακή επιχείρηση, φτιάχνοντας µια αλυσίδα καταστηµάτων, αλλά και το νέο κέντρο παραγωγής, µια βιοτεχνία, στη Γουµένισσα Κιλκίς.
Οκτώ άτοµα φτιάχνουν τις χειροποίητες µπουγάτσες των καταστηµάτων Σερραϊκόν µε αγνά υλικά στα οποία συµπεριλαµβάνεται νερό πηγής από το Πάικο. Αξίζει, ωστόσο, να δοκιµάσει κανείς και την κασερόπιτά του!
