Μητροπολίτης Τσελιάμπινσκ: «Μήνυμα του Υψίστου ο μετεωρίτης»

Αν έχετε ερωτηματικά για τον μετεωρίτη που έπεσε στην περιοχή του ρωσικού Τσελιάμπινσκ, αν εξακολουθείτε να μη εχετε απάντηση στο γιατί αυτή η «εξ ουρανού επίσκεψη» ο μητροπολίτης Τσελιάμπινσκ και Ζιατούστ Θεοφάνης θα ικανοποιήσει το ενδιαφέρον σας

Αν έχετε ερωτηματικά για τον μετεωρίτη που έπεσε στην περιοχή του ρωσικού Τσελιάμπινσκ, αν εξακολουθείτε να μη εχετε απάντηση στο γιατί αυτή η «εξ ουρανού επίσκεψη» ο μητροπολίτης Τσελιάμπινσκ και Ζιατούστ Θεοφάνης θα ικανοποιήσει το ενδιαφέρον σας.
«Είναι μήνυμα του Ύψιστου», δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο Novosti. «Οι Γραφές μας διδάσκουν ότι ο Κύριος από καιρό σε καιρό στέλνει στον λαό του μηνύματα και προειδοποιήσεις μέσω φυσικών φαινόμενων», εξήγησε. Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι το μήνυμα Του σήμερα δεν ήταν μονό για την περιοχή των Ουραλίων. Ήταν για όλη την ανθρωπότητα. Ο μετεωρίτης είναι μια υπενθύμιση ότι ζούμε σε έναν εύθραυστο και απρόβλεπτο κόσμο».
Ο μητροπολίτης κάλεσε τον λαό να αναπτύξει την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια, να προσευχηθεί και να ευχαριστήσει τον Παντοδύναμο που «έσωσε τον κόσμο από μεγάλη καταστροφή».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.