Η ρωσική τράπεζα KEDR επιλέγει το i-PROFITS Internet Banking System του ομίλου Intracom IT Services Group για το ελληνικό της υποκατάστημα. Σημειώνεται ότι η τράπεζα KEDR ιδρύθηκε το 1991 στη Ρωσία, στην περιοχή της Σιβηρίας και είναι η πρώτη ρωσική τράπεζα που βγήκε στην τραπεζική αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανοίγοντας το 2007 το υποκατάστημά της στην Ελλάδα.
Από την έναρξη των εργασιών του, το υποκατάστημα της τράπεζας στην Ελλάδα επέλεξε και λειτουργεί με το Core Banking Σύστημα PROFITS του ομίλου Intracom IT Services.
Το i-PROFITS Internet Banking System εξυπηρετεί τους πελάτες της Τράπεζας μέσω Web Browser και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος τραπεζικών υπηρεσιών όπως: ενημέρωση για τους λογαριασμούς, τα δάνεια, τις κάρτες και τις επιταγές, πληρωμές και μεταφορές χρημάτων, αιτήσεις πελατών για επιπρόσθετες τραπεζικές υπηρεσίες και πληροφόρηση πελατών σχετικά με συνάλλαγμα ή άλλα προϊόντα της τράπεζας.
Ο κ. Διονύσης Φεντόροβ και η κυρία Βαΐτσα Χασάπη, Directors – Νόμιμοι Εκπρόσωποι, KEDR Bank, δήλωσαν: «Θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο έργο είναι εξαιρετικής σημασίας για την Τράπεζα KEDR, γιατί ενισχύει σημαντικά τις διαρκείς προσπάθειες της τράπεζας για αναβάθμιση της ποιότητας και αποδοτικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της, προσφέρει διαθεσιμότητα οποιαδήποτε στιγμή, από οποιοδήποτε σημείο, ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί τα κόστη και αυξάνει την ανταγωνιστικότητά της».
Ο κ. Ανδρέας Διαμαντέας, γενικός διευθυντής χρηματοοικονομικών & επιχειρηματικών λύσεων της Intracom IT Services Group, δήλωσε: «Είμαστε σίγουροι ότι η χρήση ενός σύγχρονου και εξελιγμένου συστήματος Internet Banking, όπως τoυ PROFITS, θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την Τράπεζα, θα της προσφέρει την απαιτούμενη ευελιξία και δυνατότητα εύκολης και γρήγορης προσαρμογής στις αυξανόμενες μελλοντικές ανάγκες της».
