Με στόχο να εξερευνήσουν τις μουσικές του κόσμου αλλά και να πειραματιστούν με τις δυνατότητες της ανθρώπινης φωνής ως εγγενούς μουσικού οργάνου η Ελένη και η Ζουζάνα Βουγιουκλή εμφανίζονται την προσεχή Παρασκευή στο τζαζ μπαρ Παράφωνο (Σ. Κυρήνης 1 και Ασκληπιού 130α, τηλ. 210 6446.512, ώρα έναρξης 21.00). Από το ρεπερτόριό τους δεν απουσιάζουν τα ρεμπέτικα, τα παραδοσιακά αλλά και τα ελληνόφωνα τραγούδια της Κάτω Ιταλίας. Επίσης στις εμφανίσεις τους ερμηνεύουν μεταξύ άλλων φάδος, ισπανόφωνα, γαλλικά, ιταλικά, ρουμανικά, τουρκικά, αραβικά, τσιγγάνικα, σερβικά, αρμένικα, σεφαραδείτικα, πομακικά και βουλγαρικά τραγούδια, αμερικανικό μπλουζ και τζαζ.
Με στόχο να εξερευνήσουν τις μουσικές του κόσμου αλλά και να πειραματιστούν με τις δυνατότητες της ανθρώπινης φωνής ως εγγενούς μουσικού οργάνου η Ελένη και η Ζουζάνα Βουγιουκλή εμφανίζονται την προσεχή Παρασκευή στο τζαζ μπαρ Παράφωνο (Σ.
Κυρήνης 1 και Ασκληπιού 130α, τηλ. 210 6446.512, ώρα έναρξης 21.00). Από το ρεπερτόριό τους δεν απουσιάζουν τα ρεμπέτικα, τα παραδοσιακά αλλά και τα ελληνόφωνα τραγούδια της Κάτω Ιταλίας. Επίσης στις εμφανίσεις τους ερμηνεύουν μεταξύ άλλων φάδος, ισπανόφωνα, γαλλικά, ιταλικά, ρουμανικά, τουρκικά, αραβικά, τσιγγάνικα, σερβικά, αρμένικα, σεφαραδείτικα, πομακικά και βουλγαρικά τραγούδια, αμερικανικό μπλουζ και τζαζ.