Οι χρήστες του Facebook που έκαναν Like στις σχετικές αναρτήσεις στο Facebook και κέρδισαν από ένα παιχνίδι Crysis 2, είναι:

Για PS3:
Petros Karipidis
Nikos Haniotis
Danai Tsingari

Για Xbox:
Antonis Balaskas
Anna Spyridou
Lefteris Kiourtsidakis

Παρακαλούνται να επικοινωνήσουν ως τις 11/7 στο inikolaidis@tovima.gr για να συνεννοηθούν για το πώς θα παραλάβουν το δώρο τους.
Ακολουθεί το αρχικό μήνυμα του διαγωνισμού:

«H EA Hellas σε συνεργασία με το ΒΗΜΑΜΕΝ δίνει τη δυνατότητα σε έξι αναγνώστες να κερδίσουν από ένα παιχνίδι Crysis 2, τρεις για PS3 και τρεις για Xbox. Χρειάζεται απλώς να είστε ή να γίνετε fan της σελίδας του Βήματος ή της σελίδας του ΒΗΜΑΜΕΝ στο Facebook (μπορείτε να κάνετε κλικ ακριβώς από κάτω) και να πατήσετε «Like» («Μου αρέσει») στις σχετικές αναρτήσεις (εδώ ή εδώ για PS3, εδώ ή εδώ για Xbox).


»Λίγα λόγια για το Crysis 2:
Στο Crysis 2, η Νέα Υόρκη έχει ερημώσει από μία σειρά κλιματικών καταστροφών και μία επιδημία έχει πλήξει τον πληθυσμό της πόλης η οποία εξαπλώνεται με κτηνώδη ταχύτητα. Οι εξωγήινοι έχουν επιστρέψει, κρύβονται στους δρόμους και αφήνουν την πόλη σε χάος να φλέγεται. Με σκηνικό έναν κόσμο με φουτουριστικές συγκρούσεις όπου οι στρατιώτες δεν στηρίζονται μόνο στο να πυροβολούν με όπλα και να πετούν χειροβομβίδες, οι παίκτες καλούνται να χρησιμοποιήσουν τη Νέα Υόρκη ως ένα φανταστικό πεδίο μάχης και να μετατραπούν το απόλυτο όπλο. Με τη βασική ιστορία να είναι γραμμένη από το βραβευμένο συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Richard Morgan (Altered Carbon), η single player campaign στο Crysis 2 έχει μία μυστηριώδης και συγκινητική αφήγηση.

»Το Crysis 2 περιλαμβάνει επίσης multiplayer campaign που εξελίσσεται σε ταχύτατο ρυθμό, σχεδιασμένη από την Crytek UK, το multiplayer studio της Crytek που είναι αυθεντία στον τομέα αυτό. Το multiplayer του Crysis 2 προβάλλει έξι τρόπους παιχνιδιού και 12 χάρτες από αναγνωρίσιμες περιοχές της Νέας Υόρκης και είναι βασισμένο στο μοναδικό gameplay του Nanosuit 2. Αυτό προσφέρει στους παίκτες ένα νέο σκηνικό με έμφαση στο vertical gameplay που επιτρέπει στους παίκτες να σχεδιάζουν τη στρατηγική τους, να επιτίθενται και να αμύνονται από πάνω και από κάτω.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει ως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011 και τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευτούν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου.»