Αυτή την Κυριακή, 9 Μαρτίου, μαζί με το Βήμα, στο σαρακοστιανό τεύχος του ΒΗΜΑGourmet θα βρείτε: νόστιμες νηστίσιμες συνταγές με εκλεκτά όσπρια της ελληνικής γης, πιάτα που μυρίζουν θάλασσα, αλλά και γλυκά φτιαγμένα με λάδι. Επίσης, εύκολες προτάσεις με κοσνέρβες, αλλά και ευφάνταστες ιδέες για το τραπέζι του Ευαγγελισμού. Ένα πλήρες εβδομαδιαίο νηστίσιμο μενού με εναλλακτικές για όσους δεν νηστεύουν, καθώς επίσης και μία ακόμη κλασική συνταγή (μαζί με την ιστορία της) που «πειράξαμε» δημιουργικά: ντολμαδάκια γιαλαντζί. Καλή Σαρακοστή!