Τι πρέπει να κάνει το ΠΑΣΟΚ για να υπερασπιστεί το παρελθόν του γιατί έχει τα τελευταία χρόνια ξεκόψει από την αλήθεια και να ξανακερδίσει τον κόσμο του{{{ moto }}}

Υπάρχει μια προσπάθεια η οποία πρέπει να γίνει, για να κάνουμε το εξής. Μια γενιά που πραγματικά καλείται τώρα να διαχειριστεί μια νέα κατάσταση. Πρέπει να συνεχίσει να δημιουργεί και να ελπίζει. Εκεί υπάρχει και μια γενιά η οποία ήταν μέρος, για πολλά χρόνια, της διακυβέρνησης της χώρας, που γνωρίζει τα πράγματα που δεν έγιναν κι άρα είναι δίκαιο κι έντιμο να μείνει και να βοηθήσει.

Άρα, όλοι αυτοί οι διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετική αφετηρία, μπορεί να αποτελέσουν τη μαγιά γιαυτό που πρέπει να γίνει σε μια κοινή προσπάθεια.{{{ audio1 }}}

Κατεβάστε το ηχητικό εδώ

Έχει αλλάξει ο Βενιζέλος σε σχέση με το 2007

Όλα τα πράγματα έχουν αλλάξει σε σχέση με το 2007. Η χώρα έχει αλλάξει. Οι συσχετισμοί στην Ευρώπη έχουν αλλάξει. Αυτό που έγινε κι αυτό που έχει συμβεί είναι κάτι που είτε δεν το περίμενε κανείς, είτε δεν ήμασταν προετοιμασμένοι να το αντιμετωπίσουμε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα Αντιθέτως σημαίνει ότι η χώρα πρέπει να συνεχίσει να δημιουργεί. Όλοι έχουμε αλλάξει. Όλοι οφείλομε να αλλάζουμε και να καταλαβαίνουμε τι είναι αυτό που πρέπει να συμβεί.

Η χώρα πέρασε και συνεχίζει να περνάει μια περιπέτεια μ ένα διαφορετικό στοιχείο ότι ξεκίνησε να διαπραγματεύεται ηττημένη και τώρα έχει μια ευκαιρία να συνεχίσει την προσπάθεια την οποία ξεκίνησε. Και να συνεχίσει να πορεύεται προς αυτό που θέλει να κάνει για το μέλλον.