HSensaiκάνει δώρο σε μία τυχερή αναγνώστρια της BHMADONNA μια κασετίνα με προϊόντα από την πολυτελή σειρά αντιγήρανσης ULTIMATE.
Οι ιδιότητες του πολυτιμότερου μεταξιού της Ιαπωνίας Koishimaru και του μυθικού δέντρου Sakura συνδυάζονται για πρώτη φορά σε μία πρωτοποριακή σειρά που ήρθε για να ενεργοποιήσει τα γονίδιά σας και να αλλάξει το μέλλον της επιδερμίδας σας. Η πολυτελής ιεροτελεστία ομορφιάς ULTIMATE, που μία τυχερή θα κερδίσει, αποτελείται από λοσιόν, γαλάκτωμα και κρέμα ημέρας. Μία ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης που επανορθώνει άμεσα την επιδερμίδα επαναφέροντας τη νεανική όψη της.

Κερδίστε την κασετίνα με προϊόντα από την πολυτελή σειρά αντιγήρανσης ULTIMATE

Στείλτε SMS στο 54045 DONNA (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (χρέωση €0,25 + ΦΠΑ) ή συμπληρώστε την ειδική φόρμα στοhttps://a.pgtb.me/Qv8Jdd
Ο διαγωνισμός ισχύει από Δευτέρα 23.12.2013 και ώρα 16.00 έως και Παρασκευή 10.01.2014 και ώρα 16.00.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος και με τους δύο τρόπους (μέσω sms ή μέσω Facebook στοhttps://a.pgtb.me/Qv8Jdd). Η ανάδειξη της νικήτριας εκ των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό θα γίνει κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης από τη συντακτική επιτροπή του περιοδικού. Η νικήτρια του Διαγωνισμού θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα (sms ή e-mail) με βάση τα στοιχεία που θα αποστείλει. Η παραλαβή του δώρου θα γίνει από τα γραφεία της διοργανώτριας στην Αθήνα, οδός Μιχαλακοπούλου, αρ. 80, ΤΚ 11528.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ
!

Η νικήτρια είναι η Γεωργία Φούκα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.», η οποία εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Χρήστου Λαδά αρ. 3, με ΑΦΜ 094028358 και ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών, εκδότρια του ένθετου περιοδικού BHMADONNA της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (στο εξής καλούμενη «η Διοργανώτρια») σε συνεργασία με την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία “NOTOS COM HOLDING S.A.” η οποία εδρεύει στην Κηφισιά επί της οδού Καλυφτάκη αρ. 5, T.K. 14564, με ΑΦΜ 099350688 και ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ (στο εξής καλούμενη «η Εταιρεία») διοργανώνει Διαγωνισμό από την 23.12.2013 και ώρα 16:00 έως και την 10.1.2014 και ώρα 16:00 μεταξύ των αναγνωστών του περιοδικού BHMADONNA, σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους:
2. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, αναγνώστες του περιοδικού BHMADONNA. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και της Εταιρείας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτές εταιρειών, καθώς επίσης οι προμηθευτές τους ή εταίροι τους, οι εργαζόμενοι στο σύνολο των διαφημιστικών εταιρειών που τυχόν εμπλακούν στον Διαγωνισμό, καθώς και οι οικογένειες όλων των ανωτέρω εργαζόμενων μέχρι β΄ βαθμού συγγένειας.
3. Ειδικότερα, οι αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν γνώση του διαγωνισμού μέσω του ένθετου περιοδικού BHMADONNA της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ με το φύλλο της την 22.12.2013, στον αντίστοιχο διαδικτυακό τόπο https://www.tovima.gr/vimadonna/, καθώς και στον διαδικτυακό τόποhttps://a.pgtb.me/Qv8Jdd. Υπάρχουν δύο τρόποι για τη συμμετοχή των αναγνωστών στο Διαγωνισμό: α) με συμπλήρωση της ειδικής φόρμας συμμετοχής που βρίσκεται στην σελίδα του περιοδικού στο Facebookhttps://a.pgtb.me/Qv8Jddμε υποχρεωτική συμπλήρωση του ονόματος, του προσωπικού τους email και του αριθμού τηλεφώνου τους και β) με αποστολή γραπτού sms γράφοντας DONNA (κενό) Ονοματεπώνυμο. Ο ειδικός πενταψήφιος αριθμός, στον οποίο θα αποστέλλονται τα μηνύματα είναι ο 54045. To κόστος κάθε μηνύματος είναι €0,25 πλέον Φ.Π.Α. Κάθε συμμετοχή, που θα σταλεί εκτός των ανωτέρω (υπό 1) χρονικών πλαισίων θεωρείται εκπρόθεσμη και ως εκ τούτου μη έγκυρη. Επίσης, κάθε συμμετοχή, στην οποία δεν αναγράφονται όλα τα απαιτούμενα στοιχεία θεωρείται άκυρη.
4. Η ανάδειξη της νικήτριας εκ των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό θα διεξαχθεί κατόπιν σχετικής ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα διεξάγει η συντακτική επιτροπή του περιοδικού με έπαθλο μια (1) βαλίτσα με προϊόντα περιποίησης “SENSAI” αξίας χιλίων τριακοσίων πενήντα (1.350,00€) ευρώ, η οποία θα περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα: α) ULTIMATE THE CREAM 40ml, β) ULTIMATE THE LOTION 125ml και γ) ULTIMATE THE EMULSION 100ml.
5. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης κάθε συμμετέχουσας προς την Διοργανώτρια και την Eταιρεία, προκειμένου αυτές να προχωρήσουν στην επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με τον Ν. 2472/97 όπως ισχύει. Οι συμμετέχουσες έχουν δικαίωμα πληροφόρησης, εναντίωσης, τροποποίησης και διαγραφής των προσωπικών τους δεδομένων κατά τις ειδικότερες διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας απευθυνόμενοι για αυτό στο τηλέφωνο 210 6188 512 και 8001130030. Τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την ειδοποίηση των νικητών για την παραλαβή των δώρων τους, ενώ ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν και για προωθητικούς σκοπούς.
6. Η νικήτρια του Διαγωνισμού θα ειδοποιηθεί είτε μέσω προσωπικού email είτε μέσω προσωπικού sms (ανάλογα τον τρόπο συμμετοχής της) μετά το πέρας του Διαγωνισμού με βάση τα στοιχεία που θα αποστείλει. H παράδοση του δώρου θα γίνει στα γραφεία της Διοργανώτριας στην Αθήνα, οδός Μιχαλακοπούλου αρ. 80 Τ.Κ. 11528. Στην περίπτωση που η νικήτρια είναι ανήλικη, το δώρο που έχει κερδίσει μπορεί να το παραλάβει μόνο το πρόσωπο που ασκεί την γονική μέριμνα, προσκομίζοντας τα αντίστοιχα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν αυτή την ιδιότητα.
7. Σε περίπτωση που η νικήτρια είναι κάτοικος εκτός Αθηνών το δώρο μπορεί να αποσταλεί με δική της επιβάρυνση.
8. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του Διαγωνισμού, να αλλάζει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκεια του, ανά πάσα στιγμή κατά την διάρκεια του Διαγωνισμού και χωρίς προειδοποίηση, με σχετική ανακοίνωση στο δικτυακό του τόπο.