Στον αγαπημένο του σύλλογο καταλήγει ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, καθώς όπως έγινε γνωστό ο 34χρονος γάλλος πρώην διεθνής επιθετικός συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρίβερ Πλέιτ!

«Είναι ήδη ποδοσφαιριστής της ομάδας, πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί επίσημα όταν ολοκληρώσει κάποιες υποχρεώσεις του στο Ντουμπάι» ανέφερε η ανακοίνωση της Ρίβερ, η οποία μολονότι έχει κατακτήσει 33 πρωταθλήματα, το περασμένο καλοκαίρι υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Αργεντινής.

Ο Τρεζεγκέ γεννήθηκε στη Γαλλία, ωστόσο εξ αιτίας του γαλλοαργεντινού πατέρα του κ. Χόρχε Τρεζεγκέ (ήταν και αυτός ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων και στην Εστουντιάντες) μεγάλωσε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Αργεντινή. Μάλιστα ουδέποτε έκρυψε το γεγονός ότι ήταν οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία το 1998, ο οποίος χάρισε και το Κύπελλο Ευρώπης στους Τρικολόρ πετυχαίνοντας το «χρυσό γκολ» στην παράταση του τελικού του 2000 απέναντι στην Ιταλία, αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στην Μπανίγιας του Ντουμπάι.

Η παρουσίασή του άλλοτε πρώτου σκόρερ του Καμπιονάτο με τη Γιουβέντους αναμένεται στις 4 Ιανουαρίου στο «Μονουμεντάλ» όπου θα φορέσει για πρώτη φορά τη λευκή φανέλα και την διαγώνια κόκκινη ρίγα της Ρίβερ.