Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, στου Ρέντη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Αυγούστου ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» συγκεντρώθηκαν μια ημέρα μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα κόντρα στο Λεβαδειακό και μια ημέρα προτού αναχωρήσουν για την Αγγλία, με σκοπό να σφραγίσουν την πρόκρισή τους στους ομίλους του Europa League απέναντι στην Μπέρνλι.

Το παρόν στην τελετή έδωσε και ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, Ευάγγελος Μαρινάκης, ο οποίος χαιρέτησε έναν-έναν τους παίκτες και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Εκτός του «ισχυρού άνδρα» των Πειραιωτών, στον αγιασμό παρέστησαν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιώργος Παύλου, ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Φρανσουά Μοντέστο.

Ευχή όλων ήταν η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ ο πατήρ Δημήτριος που τέλεσε τον αγιασμό ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες για τη σεζόν που έρχεται.