Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των έξι δημοτικών ιατρείων της Αθήνας, ο δήμος Αθηναίων προχωρεί στην άμεση πρόσληψη28 γιατρώνκαιεπαγγελματιών της υγείας,σεέντεκα ειδικότητες.
Το2017, όπως είχε επισήμως ανακοινωθεί από τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη, οι επισκέψεις στα Δημοτικά Ιατρεία του δήμου Αθηναίων ξεπέρασαν τις100.000και ήταν διπλάσιες σε σύγκριση με το 2016, γεγονός που αποδεικνύει τη συνεχώς μεγαλύτερη σημασία του θεσμού για τους κατοίκους της πρωτεύουσας. Ήδη δύο Δημοτικά Ιατρεία, τηςΚυψέληςκαι τωνΠατησίωνλειτουργούν ως πολυδύναμα ιατρεία, ενώ επίκειται, σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πρόνοιας και Ισότητας κυρίαΜαρία Στρατηγάκη, η αναβάθμιση σε πολυδύναμα και των Δημοτικών Ιατρείων της οδούΣόλωνος, τουΝέου Κόσμουκαι τωνΠετραλώνων.
Οι προσλήψεις (ΑΔΑ Ω34ΒΩ6Μ-ΜΧΤ) θα πραγματοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και αφορούν τις παρακάτω ειδικότητες: γενικοί ιατροί, παθολόγοι, ψυχίατροι, παιδίατροι, μαιευτήρες- γυναικολόγοι, καρδιολόγοι, ψυχολόγοι, δερματολόγοι- αφροδισιολόγοι, ορθοπεδικοί, οφθαλμίατροι, φυσιοθεραπευτές, μαίες, νοσηλευτές.
Αναλυτικές πληροφορίες για τις προσλήψεις υπάρχουν στην ιστοσελίδα του δήμου Αθηναίων:www.cityofathens.gr, όπως και το έντυπο της αίτηση:http://www.cityofathens.gr/sites/default/files/201808_28atoma_aitisi.pdf.
Η πρόσκληση αφορά συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους λήγει τηνΠαρασκευή 31 Αυγούστου.