Ποδόσφαιρο – Super league


Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Λαµία, ΕΡΤ1, 19:15
Ατρόμητος Αθηνών – ΑΟ Ξάνθη,ΕΡΤ1, 21:30

Ξένες ταινίες



«Η τέλεια οµορφιά» (The great beauty), ΒΟΥΛΗ, 22:00
Ενας κυνικός συγγραφέας που μόλις έχει κλείσει τα 65 του χρόνια, σύμβολο της ρωμαϊκής κοσμικής ζωής, περιπλανιέται στην αγαπημένη του Αιώνια Πόλη, αντιμέτωπος με το δικό του αλλά και το δικό της παρελθόν. (Ιταλία, 2013, 142′)

«Να ζήσουµε να τον θυµόµαστε» (This is where Ι leave you), Star, 23:15
Οταν ο πατέρας τους πεθαίνει, τέσσερα αδέλφια, ταλαιπωρημένα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην προσωπική και στην επαγγελματική τους ζωή, αναγκάζονται να επιστρέψουν στο πατρικό τους και να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη με την υπερβολικά διαχυτική μητέρα τους, συζύγους και φίλους. Αντιμέτωποι με τη ζωή τους και τις αλλοτριωμένες σχέσεις τους με ανθρώπους που τους γνωρίζουν και τους αγαπούν πιο πολύ από κάθε άλλον, τελικά τα αδέλφια επανασυνδέονται μεταξύ τους μέσα από ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο δημοφιλές μυθιστόρημα του Τζόναθαν Τρούπερ. Πρωταγωνιστούν: Τζέιν Φόντα, Τζέισον Μπέιτμαν, Τίνα Φέι, Ανταμ Ντράιβερ, Ρόουζ Μπάιρν, Κόρεϊ Στολ, Κάθριν Χαν, Κόνι Μπράιτον, Τίμοθι Ολιφαντ, Νταξ Σέπαρντ. (ΗΠΑ, 2014, 97′)

«Τα φαντάσµατα των πρώην» (Ghosts of girlfriends past), Alpha, 23:25



Κατά τη διάρκεια του γάμου του αδελφού του ένας πολυγαμικός, κυνικός φωτογράφος (Μάθιου Μακ Κόναχι) στοιχειώνεται από τα φαντάσματα του παρελθόντος του και αλλάζει μυαλά. Ανορθόδοξη αισθηματική περιπέτεια φαντασίας του Μαρκ Γουότερς, στην οποία ο Μακ Κόναχι πλαισιώνεται από τους Τζένιφερ Γκάρνερ, Μάικλ Ντάγκλας, Ρόμπερτ Φόρστερ. Το σενάριο των Τζον Λούκας, Σκοτ Μουρ είναι αμυδρά βασισμένο στην ιστορία του Κάρολου Ντίκενς «A Christmas Carol». (ΗΠΑ, 2009, 93′)

HeliosPlus