Απεβίωσε ο πρόεδρος της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και τουριστικός επιχειρηματίας Μάριος Τριβυζάς. Με ανακοίνωσή της η ΓΕΠΟΕΤ σημειώνει ότι «θρηνεί την απώλεια όχι μόνο του ιδρυτή της αλλά και ενός μεγάλου άνδρα του τουρισμού».
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε τη Δευτέρα 30 Ιουνίου στις 15.00 στο Κοιμητήριο Καλλιθέας. Η οικογένεια εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού προς υποστήριξη του Συλλόγου. Σε αυτόν τον σύνδεσμο θα βρείτε τους λογαριασμούς τραπέζης και πληροφορίες για τη διαδικασία.
Ο Μάριος Τριβυζάς δραστηριοποιήθηκε στον τουρισμό, ιδρύοντας τον τουριστικό οργανισμό Kentavrosτο 1959 (αρχικά ως εταιρεία πούλμαν) ο οποίος περιλαμβάνει τις εταιρείες Kentavros Travel Network,Congress & Incentives Travel Centerκαι το ξενοδοχείοCentury Resort Hotelστην Κέρκυρα.

Με αφορμή την απώλεια του προέδρου της ΓΕΠΟΕΤ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)κ.Ανδρέας Α. Ανδρεάδης, δήλωσε ότι«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΤΕ, με μεγάλη θλίψη, αποχαιρετά σήμερα τον καλό φίλο και πρωτεργάτη του ελληνικού τουρισμού Μάριο Τριβυζά. Ο Μάριος, ήταν από τους στυλοβάτες των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και η συμβολή του σημαντική στην ανάπτυξη του τουρισμού της Ελλάδας. Πάντα νεωτεριστής, πάντα πρόθυμος, πάντα στην εμπροσθοφυλακή. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπτήρια στην οικογένειά του».