Η Sprint παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μάρκετινγκ και διαφήμισης από το 1989 και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη ενός λειτουργικού και παρακινητικού περιβάλλοντος εργασίας. Το σύστημα Αναγνώρισης & Επιβράβευσης εργαζομένων βασίζεται σε ποιοτικούς στόχους, οι οποίοι αξιολογούνται για κάθε εργαζόμενο χωριστά, κατόπιν απόφασης του προέδρου και του γενικού διευθυντή, έπειτα από εισήγηση του αρμόδιου διευθυντή. Αναγνωρίζεται επίσης bonus για βράβευση εργαζομένων που έχουν προσφέρει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, ενώ η εταιρεία επιβραβεύει την πολύχρονη υπηρεσία.
Ενας ακόμη τομέας όπου η εταιρεία στρατηγικά επιλέγει να επενδύσει είναι αυτός του συστήματος αξιολόγησης που περιλαμβάνει αυτοαξιολόγηση, συζήτηση και αξιολόγηση από τον αρμόδιο διευθυντή, αξιολόγηση από τη διοίκηση στο πλαίσιο περιοδικών συναντήσεων που σχεδιάζονται από τη γενική διεύθυνση και τους αρμόδιους διευθυντές και εξατομικευμένο πλάνο ανάπτυξης για όλες τις βαθμίδες εργαζομένων με αποφάσεις περί επιμόρφωσης, προαγωγών, μεταθέσεων, πλήρωσης κενών θέσεων και μισθολογικής εξέλιξης.

Η εκπαίδευση των εργαζομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας, ενώ το πρόγραμμα ανάπτυξης χωρίζεται στους επιμέρους άξονες της γενικής εκπαίδευσης, στο on the job training και στην εξειδικευμένη εκπαίδευση διακεκριμένων συνεργατών (σεμινάρια, συνέδρια κ.λπ.). Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τέσσερα τελευταία χρόνια σχεδόν το 20% των εργαζομένων παρακολουθεί μεταπτυχιακά προγράμματα 100% επιδοτούμενα από την εταιρεία.
Λόγω της φύσης των δραστηριοτήτων της η εταιρεία αναγνωρίζει ότι υπάρχουν ημέρες με έντονο φόρτο εργασίας και για τον λόγο αυτό προσφέρει επιπλέον ημέρες άδειας μετ’ αποδοχών ώστε να αποφορτίσει τους εργαζομένους της, αλλά και δυνατότητα αποχώρησης νωρίτερα από την εργασία κατόπιν συνεννόησης. Επίσης, προσφέρει ιδιωτική ιατροφαρμακευτική και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη από την πρώτη ημέρα πρόσληψης για όλους, φαγητό για όσους υπαλλήλους εργάζονται υπερωριακά, ευέλικτο ωράριο εργασίας και επιπλέον ημέρες άδειας χωρίς προσκόμιση δικαιολογητικών.
Η Sprint διοργανώνει διάφορες εταιρικές κοινωνικές εκδηλώσεις και γιορτές, αλλά και δωρεάν ταξίδια και εταιρικές εκδρομές, όπως επίσης και συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες με άλλες εταιρείες του κλάδου με την εταιρική ποδοσφαιρική της ομάδα.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ