Σε προσφορές για πτήσεις από την Αθήνα προς τις μεγάλες πρωτεύουσες της Ασίας και της Ωκεανίας προχωρά η Emirates, σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης κερδών ύψους 575 εκατ. δολαρίων.
Η προσφορά ελκυστικών ναύλων για το δίκτυο προορισμών της Emirates ξεκίνησε και ισχύει έως τις 2 Δεκεμβρίου 2012 και αφορά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν:
– Από 22 Νοεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου 2012,
– από 15 Ιανουαρίου έως 20 Μαρτίου 2013 και,
– από 10 Απριλίου έως 20 Ιουνίου 2013.
Όπως αναφέρει η εταιρία, οι επιβάτες που αναχωρούν από Αθήνα θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε προορισμούς του δικτύου της Emirates, με τιμές που ξεκινούν από 691 ευρώ, των φόρων συμπεριλαμβανομένων.
Σύμφωνα με την Emirates, οι καλύτερες διαθέσιμες προσφορές έχουν ως εξής:
– Ισλαμαμπάντ από €691,
– Καράτσι από €691,
– Ντάκα από €702,
– Δελχί από €719,
– Μπανγκόκ από €748,
– Λάγος από €795,
– Σιγκαπούρη από €829,
– Σαγκάη από €836,
– Πεκίνο από €836,
– Γκουανγκζού από €896,
– Σεούλ από €966,
– Περθ από €1,063,
– Αδελαΐδα από €1,068,
– Μελβούρνη από €1,162,
– Σύδνεϋ από €1,176.
Σύμφωνα με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της εταιρίας, κ. Τιερί Αντινόρι, «η συγκεκριμένη πρωτοβουλία που έχει εφαρμογή σε όλο το δίκτυο της Emirates, ανεβάζει τον πήχη υψηλότερα, καθιστώντας ακόμα πιο ελκυστικό το ταξίδι των ονείρων σας, η επίσκεψη σε ένα συγγενή ή φίλο, ή ακόμα και η εξερεύνηση μιας νέας αγοράς για επιχειρηματικούς σκοπούς».
«Γνωρίζουμε ότι ορισμένες χώρες παραδοσιακά δεν προβαίνουν σε κρατήσεις έγκαιρα. Ωστόσο, με τη συγκεκριμένη προσφορά του προγράμματος «Early Bird», οι έγκαιρες κρατήσεις θα αποφέρουν μερίσματα, τα οποία θα μας επιτρέψουν να προσφέρουμε πρωτοφανείς τιμές στους τακτικούς μας πελάτες» πρόσθεσε.
«Καμία άλλη αεροπορική εταιρεία δεν προσφέρει τόσα προϊόντα και υπηρεσίες με την αγορά ενός και μόνο εισιτηρίου, καθώς η εταιρική στρατηγική καθορίζεται με βάση το προϊόν και την τιμή. Αυτές είναι οι κατευθυντήριες αρχές μας για ό,τι κάνουμε, επιβραβεύοντας με τις καλύτερες εκπτώσεις τους επιβάτες που θα κάνουν κράτηση έγκαιρα μέσω αυτής της συναρπαστικής προσφοράς» κατέληξε ο κ. Αντινόρι.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρίας.