Η Warner Bros. Consumer Products (WBCP) ανακοίνωσε ότι η Elastic Rights Hellas έχει διοριστεί να εκτελέσει για την WBCP την αντιπροσώπευση δικαιωμάτων στις χώρες Ελλάδα και Κύπρο, με έναρξη την 1η Ιανουαρίου 2012.

Η Elastic Rights Hellas θα έχει τα δικαιώματα των κλασσικών σειρών όπως Looney Tunes, Tom and Jerry, Scooby-Doo και Thunder Cats καθώς και τα δικαιώματα για τους χαρακτήρες της εταιρείας DC Entertainment όπως Batman, Superman και Green Latern, και των ταινιών, The Hobbit: An Unexpected Journey και The Hobbit: There and Back Again, που έχει σκηνοθετήσει ο βραβευμένος με Όσκαρ Peter Jackson.

Ο κ. Maurizio Distefano, γενικός διευθυντής WBCP για την Ιταλία και των Λοιπών Αντιπροσώπων δήλωσε ότι «Η εταιρεία έχει σαφώς δείξει μια νέα και ιδιαίτερη προσέγγιση στη διαχείριση των εξουσιοδοτημένων προϊόντων που απευθύνονται σε παιδιά, νέους και οικογένειες. Είμαστε βέβαιοι ότι οι αντιπρόσωποι έχουν την εμπειρία και το όραμα για να μας βοηθήσουν στη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων μας στην Ελλάδα και την Κύπρο.»

Σχολιάζοντας για την Elastic Rights Hellas, ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής, κ. Clemente Pinedo δήλωσε ότι «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την ανάθεση της Elastic Rights Hellas ως επίσημου αντιπροσώπου της διαχείρισης των δικαιωμάτων της Warner Bros. Consumer Products στην Ελλάδα και την Κύπρο. Το τεράστιο χαρτοφυλάκιο του στούντιο μαζί με την εμπειρία μας στην ανάπτυξη των brands, παρουσιάζουν νέες και διαφορετικές εμπορικές ευκαιρίες για τους συνεργάτες μας.»
Σημειώνεται ότι η Warner Bros. Consumer Products, είναι εταιρεία της Warner Bros. Entertainment, με τη διαχείριση δικαιώματα και στο λιανικό εμπόριο.

Η Elastic Rights είναι εταιρεία μάρκετινγκ και δικαιωμάτων που εξειδικεύεται στο ολοκληρωμένο μάνατζμεντ (τηλεόραση, βίντεο, εμπορεύματα και δικαιώματα σε σήματα πολυμέσων και περιεχόμενο (κινούμενα σχέδια και ζωντανή δράση) που απευθύνεται σε παιδιά, νέους και την οικογένεια, στην Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκιά και Γαλλία. Αυτή την στιγμή η Elastic διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο 20 χαρακτήρων.