Μεθυσμένη και χωρίς δίπλωμα προσέκρουσε σε 4 οχήματα στο Παγκράτι

Σκηνές χάους και ζημιές σε είσοδο πολυκατοικίας στο Παγκράτι, όταν γυναίκα που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ παρέσυρε τέσσερα οχήματα

Μεθυσμένη και χωρίς δίπλωμα προσέκρουσε σε 4 οχήματα στο Παγκράτι

Μια 47χρονη γυναίκα η οποία οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο Παγκράτι έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα (26/03) αρχικά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και σε μια μηχανή η οποία κατέληξε με σφοδρότητα στην είσοδο πολυκατοικίας, προκαλώντας υλικές ζημιές. Η ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου συνεχίστηκε, καθώς στη συνέχεια προσέκρουσε και σε ακόμη δύο σταθμευμένα ΙΧ.

Στο σημείο κλήθηκε η τροχαία. Κατά τον έλεγχο των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι η 47χρονη Γεωργιανή δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ το αλκοτέστ έδειξε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ με 0,59 mg/L, τιμή υπερδιπλάσια του επιτρεπόμενου ορίου που ανέρχεται σε 0,24 mg/L.

Η οδηγός συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version