Μέγαρα: Άγρια ληστεία με θύμα 72χρονο – Αναζητούνται οι δράστες

Με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο πιθανότατα μαχαίρι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 72χρονος.

Μέγαρα: Άγρια ληστεία με θύμα 72χρονο – Αναζητούνται οι δράστες

Άγρια ληστεία έγινε μέρα μεσημέρι σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού 28ης Οκτωβρίου στα Μέγαρα, με θύμα έναν 72χρονο άνδρα ο οποίος δέχθηκε επίθεση ληστών με αιχμηρό αντικείμενο μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα σε απροσδιόριστο χρόνο. Αφού του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν σοβαρά σε λαιμό, κεφάλι και κοιλιακή χώρα, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό που ανέρχεται στις 4.000 ευρώ σύμφωνα με τη σύζυγο του άτυχου άνδρα η οποία βρήκε αναίσθητο τον σύζυγο της μόλις επέστρεψε στο σπίτι.

Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές ο 72χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Την προανάκριση και τις έρευνες για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Μεγάρων.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version