Αττική Οδός: Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς στην Περιφερειακή Υμηττού

Τροχαίο ατύχημα με φορτηγό έκλεισε αρχικά τις εισόδους από Κατεχάκη και Καρέα - Άλιμο. Ουρές χιλιομέτρων προς αεροδρόμιο

Αττική Οδός: Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς στην Περιφερειακή Υμηττού

Κλειστή παραμένει η δεξιά λωρίδα της Αττικής Οδού στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, μετά από τροχαίο ατύχημα με φορτηγό, που σημειώθηκε στην περιφερειακή Υμηττού, όταν το βαρύ όχημα έπεσε πάνω σε πινακίδες.

Νωρίτερα, είχαν κλείσει και οι είσοδοι από Κατεχάκη και λεωφόρο Καρέα – Αλίμου, προκειμένου να απομακρυνθούν τα εμπόδια στο οδόστρωμα και να αποδοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Λόγω του τροχαίου, υπάρχει μποτιλιάρισμα και μεγάλες καθυστερήσεις άνω της μισής ώρας από Παπάγου έως Αγία Παρασκευή, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Καθυστερήσεις 10 με 15 λεπτών παρατηρούνται, στο ίδιο ρεύμα και από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Πεντέλης.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version