Τραγωδία στην άσφαλτο: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες στη Λέσβο

Πρόκειται για το δεύτερο δυστύχημα στο νησί μέσα σε τέσσερις μέρες.

Τραγωδία στην άσφαλτο: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες στη Λέσβο

Τραγωδία στην άσφαλτο της Μυτιλήνης σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, καθώς ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δύο τραυματίσηκαν στο λιμανάκι της Βαρειάς, στο δρόμο προς το αεροδρόμιο.

Μηχανή μεγάλου κυβισμού με οδηγό έναν 29χρονο και συνεπιβάτη έναν 30χρονο συγκρούστηκε μετωπικά με σκούτερ που οδηγούσε 40χρονος.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του 40χρονου οδηγού του σκούτερ και τον σοβαρό τραυματισμό του 30χρονου συνοδηγού της μηχανής, αλλά και τον ελαφρύτερο τραυματισμό του 29χρονου οδηγου αυτής.

Πρόκειται για το δεύτερο δυστύχημα στους δρόμους της Λέσβου, καθώς τα χαράματα της Κυριακής σε σύγκρουση δυο δικύκλων στην Παναγιούδα τέσσερα χιλιόμετρα βόρεια της πόλης, σκοτώθηκαν τρεις νέοι άνθρωποι.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version