Μπακογιάννη: Σέβομαι και κατανοώ την απόφαση Μητσοτάκη

«Η απόφαση που πήρε ο κ. Μητσοτάκης ήταν δύσκολη , την κατανοώ και τη σέβομαι», τόνισε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας την πρόσφατη δήλωση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν θα συμπεριλάβει στο υπουργικό συμβούλιο μίας κυβέρνησης της ΝΔ κανένα μέλος της οικογένειάς του.

«Η απόφαση που πήρε ο κ. Μητσοτάκης ήταν δύσκολη , την κατανοώ και τη
σέβομαι», τόνισε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας την
πρόσφατη δήλωση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν θα
συμπεριλάβει στο υπουργικό συμβούλιο μίας κυβέρνησης της ΝΔ κανένα μέλος
της οικογένειάς του.

Η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ υπογράμμισε πως σέβεται και την απόφαση και το συμβολισμό της. «Είμαι κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του μεγαλυτέρου Έλληνα κοινοβουλευτικού, η ύψιστη τιμή είναι να σε ψηφίζει ο κόσμος στη βουλή», είπε.

Ανέφερε ότι η απόφαση δεν ήταν εύκολη για τον Κυριακό Μητσοτάκη και αποκάλυψε ότι την ήξερε και την είχε συζητήσει μαζί του.

Κατά τα λοιπά, ανέρφερε ότι η ΝΔ θα βρίσκεται στο έξης σε εκλογική ετοιμότητα προσθέτοντας ότι βασικός στόχος του κόμματος είναι η μείωση των φόρων, η επαναδιαπραγμάτευση και η ολοκλήρωση των διαρθρωτικών αλλαγών.

«Θέλουμε τη μεγαλύτερη κοινωνική συμμαχία, με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, με τους κοινωνικούς εταίρους» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη.

Σημείωσε πως η ΝΔ θα επιδιώξει συνεργασία είτε είναι αυτοδύναμη είτε όχι.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.