Η Βαλτική φοβάται πως θα γίνει η «πρώτη πρόκληση» του Πούτιν στον Τραμπ
Χώρες της Βαλτικής εκφράζουν την ανησυχία τους πως θα μετατραπούν στην πρώτη «πρόκληση» της Ρωσίας με στόχο να δοκιμάσει τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλτν Τραμπ. Οι προθέσεις του Τραμπ τόσο για το ΝΑΤΟ όσο και για τις σχέσεις με τη Ρωσία είναι στην κορυφή της λίστας με τις αβεβαιότητες που συνεπάγεται η εκλογή του Τραμπ -και ειδικά στην Ευρώπη, από όπου χαρακτηριστικά ο Ομπάμα είχε καλέσει τον Τραμπ να μην κάνει «ρεαλπολιτίκ» με τον Πούτιν και να είναι έτοιμος να υψώσει ανάστημα όταν χρειαστεί.
Χώρες της Βαλτικής εκφράζουν την ανησυχία τους πως θα μετατραπούν στην πρώτη «πρόκληση» της Ρωσίας με στόχο να δοκιμάσει τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλτν Τραμπ.
Οι προθέσεις του Τραμπ τόσο για το ΝΑΤΟ όσο και για τις σχέσεις με τη Ρωσία είναι στην κορυφή της λίστας με τις αβεβαιότητες που συνεπάγεται η εκλογή του Τραμπ -και ειδικά στην Ευρώπη, από όπου χαρακτηριστικά ο Ομπάμα είχε καλέσει τον Τραμπ να μην κάνει «ρεαλπολιτίκ» με τον Πούτιν και να είναι έτοιμος να υψώσει ανάστημα όταν χρειαστεί.